Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Bookstars: "Μπιντές από Μετάξι" της Κατερίνας Γιαμά

Κατερίνα Γιαμά - Ανήσυχη πένα : Bookstars: "Μπιντές από Μετάξι" της Κατερίνας Γιαμ...: Bookstars :: Μπιντές από Μετάξι - Γιαμά Κατερίνα
Στην Αθήνα του 2015 πολλά φαίνονται αλλά δεν είναι.. Στην Αθήνα του 2015 κάποιος παράδοξος «ταραξίας» αποφασίζει να κάνει κωλοτούμπα και να πέσει μέσα σε ένα... μπιντέ. Σε μια εκλεκτική κοινωνία, που ζει και τρέφεται από τις «μεταξένιες» σάρκες ...
" Ένα ένα τα φώτα στα γραφεία του καναλιού άρχισαν να σβήνουν. Υπήρχε γραμμή από τη διοίκηση να μη καίνε τα φώτα άσκοπα. Οπότε καθένας που τελείωνε τη δουλειά του, πατούσε και το κουμπί του δωματίου πίσω του. Στο μόνο γραφείο που υπήρχε φωτοχυσία ήταν αυτό του Αλκιβιάδη.
Η Βαλέρια αφού παρφουμαρίστηκε ρίχνοντας λίγες σταγόνες αρώματος ανάμεσα στα πόδια της, άφησε για την επόμενη μέρα έτοιμο το πρόγραμμα της δραστηριότητάς της και έκλεισε το φως. Προχώρησε λίγα μέτρα μέχρι το ασανσέρ που οδηγούσε στον πάνω όροφο, μπήκε και βγήκε βιαστικά. Κοίταξε κατά το γραφείο του Αλκιβιάδη. Το φως μόλις διακρινόταν τώρα μέσα από τα κατεβασμένα στόρια. Χωρίς να χτυπήσει άνοιξε προσεκτικά και έκλεισε πίσω της κλειδώνοντας την πόρτα όπως τη συμβούλεψε ο Αλκιβιάδης.
Δεν περίμεναν λεπτό για να κάνουν αυτό που ήθελαν. Πέταξαν ο,τι τους ήταν περιττό, και αγκαλιάστηκαν με αχόρταγο πάθος. Η τσαλακωμένη φούστα που είχε ξεμείνει τελευταία πάνω στο σώμα της Βαλέρια, έγινε κουβάρι και κατέληξε στον καναπέ όπου με μεθυσμένα βήματα κατέληξαν και οι δυο τους.
Ηταν τόση η βιασύνη και η ηδονή που τους κατέκλυσε που σχεδόν κύλισαν σαν σάρκινες μπάλες πάνω στο βελούδινο καναπέ, κουκουλώνοντας κυριολεκτικά το διαβολάκι......"

Δεν υπάρχουν σχόλια: