Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Εγκόλπιο ντελικάτων επιχειρηματιών - Μόλις κυκλοφόρησε

Μαγιακόφσκι και Καρλ Πόππερ, Αντρέας Εμπειρίκος και Εντουαρντ Λόρεντζ ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες και εμπειρίες, με το δικό του τρόπο ο καθένας ανακαλύπτουν τα λευκά και μαύρα σύννεφα της ανθρώπινης δραστηριότητας, που ορίζουν το σήμερα και το αύριο της σύγχρονης ασταθούς, αβέβαιης αλλά και δημιουργικής κοινωνίας. Μέσα σε αυτή τη κοινωνία, η επιχειρηματική δραστηριότητα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την " άνευ ορίων και όρων σφύζουσα γη του γίγνεσθαι".

 


«Το “Εγκόλπιο ντελικάτων επιχειρηματιών” είναι ένα πολύ καλό εργαλείο που δίνει έμφαση στην ολιστική προσέγγιση ανάλυσης και διαχείρισης επιχειρηματικών συστημάτων και διαδικασιών απαραίτητη για τη σύγχρονη εποχή». Δρ.Μηχ. Γεώργιος Βαρδάγγαλος, Διδάκτωρ Πληροφορικής ΕΜΠ, Διοίκηση Συστημάτων Παραγωγής (MSc.), Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Αξιολογητής Επενδυτικών Σχεδίων.

«Εκτίμησα ιδιαίτερα το ιστορικό υπόβαθρο που παρουσιάζεται, ξεκινώντας από τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους, το οποίο ωθεί τον αναγνώστη να κατανοήσει πού βρίσκονται οι ρίζες που μας οδήγησαν στη σημερινή εποχή, όπου το κέντρο βάρους βρίσκεται στη βιομηχανία 4.0 και στην εμφανιζόμενη νέα 5.0. Είμαι σίγουρος ότι οι αναγνώστες θα βρουν στο ¨Εγκόλπιο ντελικάτων επιχειρηματιών¨ έμπνευση και υποστήριξη στις πραγματικές προγραμματισμένες δραστηριότητές τους».Davide Branco, Οικονομολόγος, MSc. Εταιρική Διακυβέρνηση, Διεθνή Ανάπτυξη & Συνεργασία. Ανώτερος διεθνής Εμπειρογνώμων.

«Διαβάζοντας το προσχέδιο του βιβλίου, θεώρησα ότι αποτελεί μια εξαιρετικά θετική έκπληξη για τον χώρο της επιχειρηματικότητας. Και τούτο γιατί πραγματεύεται και αναδεικνύει ένα θέμα σημαντικό στην επιχειρηματική λειτουργία. Δηλαδή τα συστήματα και τις διαδικασίες. Σύγχρονα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τις επιχειρήσεις της εποχής μας». Δρ. Θεόδωρος Κόκκορης, Mentor. Καθηγητής Διεθνούς Marketing. Ανώτερος Διεθνής Εμπειρογνώμων.

Αγοράστε το απο το Bookstars (-10%)

Δεν υπάρχουν σχόλια: