Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Αξιολόγηση ικανοποίησης από τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας στην Εύβοια

Οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας αποτελούν έναν από τους σημαντικούς πυλώνες της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης. Η λειτουργία τους όμως ανεξάρτητα του ιδιοκτησιακού τους καθεστώτος (ευρύτερος δημόσιος τομέας ή ιδιωτικός τομέας) παρουσιάζει πολλά και σημαντικά προβλήματα. 

Αυτά απαιτούν τη συνδυασμένη και αποτελεσματική παρέμβαση όλων των κοινωνικών εταίρων και της κοινωνίας των πολιτών. Το παρακάτω ερωτηματολόγιο είναι μια προσπάθειά μας να διευκρινίσουμε ποια είναι η αποτελεσματικότητά της λειτουργίας τους στην Εύβοια, για να συμβάλλουμε  στην προσπάθεια βελτίωσης του επιπέδου τους και της ποιότητας εξυπηρέτησης των πολιτών. 

Γνωρίζουμε τα αδύνατα σημεία και τα προβλήματα των ερευνών τέτοιου είδους μέσω του διαδικτύου και θα τα πάρουμε υπόψη μας στην ανάλυση των αποτελεσμάτων. Όμως για να υπάρξουν αυτά, απαιτείται πρώτα από όλα η δική σας συμμετοχή. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν  να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο

Για να το συμπληρώσετε κάνετε κλικ εδώ

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί είναι μικρός, αλλά η συμμετοχή σας στην παραπάνω προσπάθεια θα είναι ιδιαίτερη σημαντική και πολύτιμη για εμάς.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία από το ιστολόγιό μας, αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας. Ανά πάσα στιγμή, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση: yiazer@gmail.com

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και το χρόνο σας




Δεν υπάρχουν σχόλια: