Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

"Μπιντές από μετάξι" το νέο μυθιστόρημα της Κατερίνας Γιαμά

Η Κατερίνα Γιαμά το 2012 δημοσίευσε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Καληνύχτα και Όνειρα Γαλάζια» ενώ μετά τη «Ροζ Σκακιέρα» που είναι το δεύτερο στη σειρά, το 2014 «καταδύθηκε» στον κόσμο του παραμυθιού με την «Αστερόπετρα». 
Από τις εκδόσεις Book Stars εδώ κυκλοφορεί σύντομα το τέταρτο βιβλίο της,ένα μυθιστόρημα κοινωνικής σάτιρας με τον ευρηματικό τίτλο "Μπιντές από μετάξι". Μπιντές από μετάξι Είναι μια ματιά στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία πιο ανατρεπτική, πιό σατυρική και ίσως πιο πραγματική από τους μύθους που βιώνουμε καθημερινά σε αυτή τη χώρα....

Η Κατερίνα Γιαμά ή κατ’άλλους Μάγια Τερίνα γεννήθηκε στη Λιβαδειά Βοιωτίας και σήμερα ζει στη Χαλκίδα. Από μικρή ασχολήθηκε με το γράψιμο αρχίζοντας από θεατρικά μονόπρακτα, μικρά διηγήματα και ποιήματα σε ελεύθερο στίχο ενώ αργότερα έγραψε στίχους για τραγούδια. Σπούδασε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικές Επιστήμες και δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα ενώ η καλύτερη επαγγελματική της περίοδος ήταν η δεκάχρονη δημοσιογραφική της πορεία μέσα από συνεργασίες με εφημερίδες της Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: