Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Η Φανή Σπύρου υποψήφια με το συνδυασμό "Άμεσα - Νέο ξεκίνημα"

Είμαι η Φανή Σπύρου. Κατάγομαι από το Σχηματάρι αλλά τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στην Χαλκίδα.

Εργάζομαι σαν βοηθός λογιστή στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Έχω τελειώσει δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία στο Metropolitan κολλέγιο Αθηνών. 

Θεωρώ πως ήρθε ο καιρός να αγωνιστούμε σαν μια παρέα σαν ομάδα ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο Δήμου. Αναδεικνύοντας προβάλλοντας και διεκδικώντας για εξεύρεση λύσης με αγώνα μέσα από την παράταξη ζητημάτων όπως :

·        Για την ισότητα και δικαιώματα των γυναικών σε κάθε τομέα είτε είναι δουλειά είτε είναι η ζωής είτε είναι άθληση, ψυχαγωγία, πολιτισμός, παντού.

·        Για εμάς τη Νέα Γενιά που μαστίζεται από την ανεργία με τα προβλήματα στέγης , την αδυναμία να ξεκινήσουμε τη δική μας ζωή, καθώς και για τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα της νέας γενιάς, δημιουργώντας τους δικούς μας φορείς, θεματικές ομάδες δικών μας ενδιαφερόντων, με ιδέες και αναζητήσεις.

·        Για την προώθηση και ανάπτυξη κοινωνικών κινημάτων που εκπροσωπούν: περιβαλλοντικά ζητήματα -εργατικά θέματα - τοπικά προβλήματα - εθελοντικές μονάδες σε διάφορους τομείς - -φιλοζωικές ομάδες.

·        Για να αναλάβουμε πια τις ευθύνες μας και να μην περιμένουμε από τους άλλους.

Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να συμπορευτώ με το Γιώργο Σπύρου συμμετέχοντας στην ανεξάρτητη αυτή παρέα, που άμεσα και με νέο ξεκίνημα θα φέρει την αλλαγή στα δρώμενα του Δήμου ώστε ο όμορφος Δήμος Χαλκιδέων να επανέλθει εκεί που του αρμόζει και να αποκτήσει την χαμένη αίγλη του.

Είμαι λοιπόν η Φανή Σπύρου, υποψήφια με το Γιώργο Σπύρου στο ΤΟΠΙΚΟ ψηφοδέλτιο της Δημοτικής ενότητας Χαλκίδας και σας καλώ να υποστηρίξετε ενεργά μέχρι τις εκλογές και να ψηφίσετε στις 8/10/23 το συνδυασμό μας για ένα άμεσο νέο ξεκίνημα προς μια καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών της Χαλκίδας.

Η ιδρυτική μας διακύρηξη εδώ

Το πρόγραμμά μας εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια: