Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Επιτροπές Ακρίβεια - stop: Mια πρώτη μεγάλη νίκη στο φυσικό αέριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η κλοπή συνεχίζεται, ο εμπαιγμός δεν θα περάσει
Η λαϊκή κατακραυγή και η δράση των επιτροπών ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP σημείωσαν την πρώτη νίκη στο θέμα του φυσικού αερίου. Μετά την κινητοποίησή μας στις 10/03, το Υπ. Ανάπτυξης "διαπιστώνοντας" (καιρό τώρα το γνωρίζει...) την αισχροκέρδεια της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ότι οι τιμές του φυσικού αερίου θα μειωθούν από τον Απρίλη 20% σε σχέση με τον Γενάρη. Δεν μας είπαν όμως, ότι οι τιμές του Γενάρη ήταν έως και 60% πάνω από την τιμή του πετρελαίου. Επομένως, η πίεσή μας τους ανάγκασε σε νέα ψέματα και ελιγμούς που δεν θα πιάσουν τόπο.
Οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP κλιμακώνουν τη δράση τους.
Επιμένουμε και διεκδικούμε :
1. Η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης να επιστρέψει πίσω τα "προϊόντα της απάτης", τα κλεμμένα.
2. Κανένας διακανονισμός των λογαριασμών με την ΕΠΑ. Δεν πληρώνουμε την κλοπή.
3. Να ακυρωθούν οι συμβάσεις της ΔΕΠΑ με τις ΕΠΑ. Η διαχείριση του φυσικού αερίου να γίνεται αποκλειστικά από το Υπ. Ανάπτυξης.
4. Καλούμε τους καταναλωτές να μην πληρώσουν τον επόμενο λογαριασμό, να οργανωθούν απέναντι στους ληστές της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης.
Τις επόμενες μέρες, οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν τον εμπαιγμό και να σταματήσουν την κλοπή.
Καλούμε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να διαμαρτυρηθούμε μαζικά στα γραφεία της ΕΠΑ κεντρικής Θεσσαλονίκης, Παπαναστασίου και Μπότσαρη, τη Δευτέρα 23/03, στις 10:00πμ.
Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες:
τηλ. 6978 718273 (Κώστας), 6945 809501 (Νίκος) akribeia.stop.thessalonikis@gmail.com
www.akribeia-stop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: