Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Τοπική Επιτροπή των Special Olympics Ν. Εύβοιας


Η Τοπική Επιτροπή των Special Olympics Ν. Εύβοιας ευχαριστεί θερμά, την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας και τον Δήμο Χαλκιδέων για την συμβολή τους στην επιτυχή πραγματοποίηση των Περιφερειακών Αγώνων ποδηλασίας 26 & 27 Μαρτίου 2007 που διοργάνωσαν στην Χαλκίδα τα Special Olympics Ελλάς Επίσης τους Προϊσταμένους Α/βάθμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης , καθώς τους εκπαιδευτικούς και τη μαθητιώσα νεολαία που παραβρέθηκαν και επικρότησαν τις προσπάθειες και την δύναμη θέλησης των 120 ξεχωριστών αθλητών κατά την διάρκεια των αγώνων. Τους αγώνες παρακολούθησαν τα κάτωθι σχολεία: 1ο,12ο, 25ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας με τις συστεγαζόμενες μονάδες Ειδικής Αγωγής, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Εύβοιας, 2ο και 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας , καθώς και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Αυλίδας με την αντιπροσωπευτική ομάδα ατόμων με αναπηρία.

Επίσης ευχαριστούμε τους Σώμα Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν καθʼ όλη την διάρκεια των αγώνων. Μεταξύ των διακριθέντων αθλητών είναι και αθλητές Special Olympics N. Εύβοιας που αν και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση διακρίθηκαν στις πρώτες θέσεις. Οι αθλητές είναι:
500 μέτρα Αικατερίνη Κόντου Ν. Αρτάκη χρυσό
500 « Βασιλική Τζιγιάννη Χαλκίδα αργυρό
1000 « Παναγιώτης Κόντος Ν. Αρτάκη χρυσό
1000 « Γιώργος Μιχαηλίδης Χαλκίδα χρυσό
1000 « Γιάννης Κουράσης Καμαρίτσα Δ. Μεσαπίων αργυρό
Στην επιτυχία των αθλητών συνέβαλαν οι Προπονητές: Δημήτρης Δεμερτζής , Μαρία Κυριακούλη & Κωνσταντίνα Μελετιάδου , Μαρία Ρουπακιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια: